Oli kuuma kesäinen päivä. Pyöräilin töistä uimarannan suuntaan. Olin töissä virastossa ja jouduin pitämään virkapukua. Se ei kuitenkaan tuntunut oikein mukavalta näin helteisenä kesäpäivänä, joten olin vaihtanut ylleni ohuen, vaalean puuvillamekon.

Kellohelmat vain viuhuivat tuulessa, kun pyöräilin uimarannalle. Ihoani kuumotti ja rannalle päästyäni heitin mekon nopeasti yltäni. Olin töissä jo vaihtanut alusvaatteeni bikineihin.

Omasta mielestäni oli aivan tavallisen näköinen, ehkä hieman turhan pyöreä, mutta kuitenkin sopivista paikoista. Muotoni olivat uhkeat ja rintani tulivat hyvin esiin bikinini yläosasta.

Rannalla makoilevat miehet käänsivätkin päänsä minuun päin kun heitin kesäisen mekkoni vauhdikkaasti yltäni. Jos miehiä olisi ollut enemmän olin voinut kuulla yleisön kohahtavan. Juoksin veteen rinnat heiluen.

Kuinka hyvältä viileä vesi tuntuikin. Uin pitkin vedoin ja nautin veden pehmeästä kosketuksesta. Tuntui kuin vedessä olisi ollut tuhansia käsiä hivelemässä ja hyväilemässä kuumottavaa ihoani. En olisi halunnut nousta pois vedestä, mutta rannalle alkoi tulvia lapsia, enkä halunnut jäädä jalkoihin.

Nousin vedestä ja vastaani puski lämpöaalto. Keimailin hieman kulkiessani, sillä huomasin jälleen miesten tuijottavan vartaloani. Nappasin vaatteeni hiekalta ja menin pukukoppiin pukemaan. Huomasin, että olin jättänyt epähuomiossa pikkupöksyni työpaikan vaatekomeroon. Heittäydyin riettaaksi ja jätin rintsikatkin pois. Rintani törröttivät terhakkaana kesämekkoni läpi. Vaikka rintani olivat melko suuret, ne olivat silti kiinteät, johtuen kuntosaliharjoittelusta.

Menin pyörälleni ja pakkasin tavarani takaritilälle. Nousin satulaan. Kuuma satula poltteli haaroissani, kuumuus tuntui kiihottavalta ja tunsin pientä värinää alapäässäni. Pyöräillessäni hankasin vaistomaisesti pilluani kuumaa nahkaista satulaa vasten. Tunsin pilluni kostuvan.

Päätin poiketa lähikaupan jäätelöaltaalla ennen kotiin menoa. Sipsuttelin kauppaan korkeissa sandaaleissani. Suunnistin kaupan perällä olevan jäätelöaltaan luo. Kaupassa ei ollut asiakkaita. Kauppias täytti hedelmätiskiä. Vilkaisin miestä hän oli hyväkroppainen vähän alle 40-vuotias mies. Ajattelin mielessäni, että mies on vähän liian vanha minulle, olinhan itse vasta 25 kesäinen. Keskityin jäätelön valitsemiseen.

Kurkottelin jäätelöaltaaseen ja yritin valita sopivaa. Juuri kun olin kurkottamassa takimmaiseen laatikkoon tunsin kuinka joku kurottui vieressäni samaan laatikkoon. Säpsähdin, sillä tajusin, että mies vierelläni oli itse kauppias ja hänen toinen kätensä kosketti hellästi takareittäni. Hänen viileä kätensä vaelsi reidelläni ylöspäin. Käsi nousi pehmeästi takamukselleni ja tunsin kuinka mies säpsähti. Tajusin heti, että mies oli huomannut, ettei minulla ollut pikkupöksyjä.

Kuumottava satula oli jo valmistellut pilluani sen verran, että se janosi käden kosketusta. Vilkaisin miestä silmiin ja hän ymmärsi heti, että lupa oli myönnetty. Käsi hakeutui kuumottavaan pilluuni. Viileän käden kosketus tuntui värisyttävältä.

Mies nousi pystyyn ja veti kätensä pois. Ehdin jo nopeasti ajatella ja pettyä ”tässäkö tämä nyt oli”. Mies kuitenkin kuiskasi korvaani ”Odota tässä”.

Mies katosi heiluriovesta takahuoneeseen. Takahuoneesta ilmestyi nuori tyttö täyttämään hedelmätiskiä. Mies tuli hakemaan minut ja vei minut takahuoneeseen. Hän johdatti minut jonkinlaiseen toimistohuoneeseen. Laittoi oven kiinni ja sulki sälekaihtimet. Minua jännitti, koska en tiennyt mitä oli odotettavissa.

Nopealla liikkeellä mies nosti minut toimistopöydän reunalle ja kiskaisi kesämekon yltäni. Huomasin samassa, ettei ovessa ollut lukkoa ja aloin kurkotella mekkoani. Sain sanottua ”Entäs jos joku tu..” En ehtinyt sanoa lausettani loppuun, kun mies painoi huulilleni kuuman suudelman ja painoi minut selälleni pöydälle. Mies seisoi pöydän vieressä ja katseli minua kiimaisin silmin. Nautin miehen katseista ja aloin kiihottua tuijotuksesta, hyväilin itseäni käsilläni ja toinen käteni alkoi valua kohti sykkivää pilluani.

Mies kurkotti jostakin hyllyltä pitkän mustan nauhan. Säikähdin, mutta rauhoituin saman tien, kun huomasin, että se oli vain lakritsinauhaa. Mies sanoi ”Huomasin jäätelöaltaalla että pidät lakritsasta.” Änkytin sekavan ”joo” vastauksen.

Makasin toimistopöydällä ilkosen alasti, pilluani tykytti ja hieroin omia rintojani sekä omaa pilluani. Mies otti käteni ja alkoi sitoa niitä lakritsinauhalla yhteen, hän solmi ne kiinni pääni yläpuolelle. Hän siirtyi pöydän toiseen päähän, matkalla hän hyväili alastonta vartaloani. Hän levitti jalkani ja otti tuolin alleen. Hän katseli kiimaista pilluani hetken ja alkoi hyväillä käsillä ja kielellä reisieni sisäpintoja.

Pilluni oli aivan hänen kasvojensa edessä. Hänen kätensä olivat vieläkin viileät hedelmien jäljiltä. Mies kosketti pilluani, nytkähdin, viileä käsi tuntui ihanalta kuumaa pilluani vasten. Työnsin pilluani kohti miehen kättä. Mies liikutteli sormiaan vaossani. Ynisin tyytyväisyydestä. Kuulin, että hän otti jotakin jääkaapista. En kuitenkaan välittänyt. Pilluni alkoi olla todella kostea. Odotin värisevänä miehen nuolaisua. AAAHHH!! Viileä kieli uppoutui lemmen luolaani. Kieli oli suorastaan kylmä. Jotakin kylmää ilmestyi myös rintojeni väliin. Kurkistin ja huomasin jääpalan sulavan kuumottavien rintojeni välissä.

Mies nuoli taidokkaasti pilluani, pitkin vedoin, nuoli klitoristani ja välillä upotti kielensä syvälle kuumaan tunneliin. Kiemurtelin pöydällä kiihkosta. Mies alkoi imemään klitoristani, nostin lantiotani vastaan. Mies rauhoitti tilannetta hyväilemällä reisiäni ja rintojani. Pilluni sykki kiimasta. Kuulin taas jääkaapin oven ja vilkaisin varovasti. Mies otti jääkaapista jääpalan suuhunsa ja imeskeli sitä. Sormet upposivat syvälle pilluuni. Pääni kolahti pöytään, mutta en tuntenut kipua, sillä sormet alkoivat liikkua pillussani edestakaisin. Pyörin rauhattomana ja kiimaisena pöydällä. Mies lopetti ja veti sormensa pois. Ynähdin ”älä lopeta”. Pian taas kylmä kieli painui syvälle lähteeseeni. Mies alkoi imemään klitoristani. Hän nosti jalkani olkapäilleen ja otti tukevan otteen pakaroistani. Yritin liikkua kiimoissani, mies kuitenkin piti minut tukevasti paikoillaan ja imi klitoristani kuin viimeistä päivää. Tunsin kohinaa korvissani ja laukeamiseni alkoi, yritin työntää lantiotani ylemmäs kohti miestä. Mies ymmärsi himoni ja alkoi imemään voimakkaasti. Hyökyaalto pyyhälsi kehoni yli ja mies oli työntänyt kielensä pilluuni. Tunsin kuinka pilluni supisteli kielen ympärillä.

Mies laski jalkani alas ja nyt ne roikkuivat rentoina pöydän reunalta. Mies kuiskasi hiljaa ” Sano kun pystyt jatkamaan”.

Muutaman minuutin kuluttua, kun supistelut olivat lakanneet sanoin miehelle, että ”Nyt taitaa olla sun vuoros saada”. Toipuessani orgasmistani mies oli riisunut itsensä paljaaksi. Hän tuli seisomaan pöydän vierelle ja alkoi irrottelemaan käsiäni. Käänsin päätän mieheen päin ja näin uskomattoman upean kullin seisovan terhakkana aivan kasvojeni edessä. Mies joutui hieman kurkottamaan ja samassa nappasin terskan suuhuni. Tunnustelin sitä kieleni kärjellä. Huomasin, että mies nautti koskettelustani. Hän jopa kurottautui ylleni vähän enemmän ja aloinkin imeä kullia hitaasti mutta voimakkaasti. Sain käteni irti ja nousin ylös. Mies näytti pettyneeltä, kun imuttamiseni loppui niin lyhyeen. Kysyin mieheltä saisinko tehdä saman hänelle, minkä hän teki minulle. Mies nyökkäsi.

Ohjasin hänet pöydälle selälleen ja sidoin kädet lakritsinauhalla. Istahdin jalkopäässä olevalle tuolille. Tuolin kangas pisteli takamustani ja tunsin kuinka vieläkin sykkivästä pillustani valui kosteutta tuolille kastellen sen.

Otin jääpalan kaapista ja aloin imemään sitä. Puristelin käsillä miehen kuumaa nytkähtelevää kullia. Mies ei selvästikään jaksaisi odottaa jääpalan sulamista, joten laitoin lopun sulamaan kiinteälle vatsalle. Otin kullin viileään suuhuni. Mies örähteli tyytyväisenä. Hyväilin käsillä hänen kiveksiään. Kiihdytin hieman tahtiani ja miehen liikkeistä päättelin että laukeaminen on lähellä. Rauhoitin tilanteen ja suutelin kiveksiä ja hyväilin reisiä. Nappasin uuden jääpalan suuhuni ja sen sulaessa nousin miehen päälle kontilleni pöydälle. Kävin kuitenkin niin päin, että miehellä oli suorat näkymät kosteana sykkivään pilluuni. Työnsin sen lähelle miehen kasvoja ja kuin härnätäkseni pidin sen riittävän etäällä, ettei mies yltänyt koskettamaan sitä. Jään sulettua otin kullin uudelleen suuhuni ja aloin imemään ja nuolemaan sitä. Levitin vielä vähän jalkojani, että miehellä olisi paremmat näkymät. Hän näki suoraan pilluuni sekä jalkojeni välistä kuinka imin hänen kulliaan. Ajattelin vi! elä vähän tehostaa tilannetta ja ujutin käteni jalkojeni välistä pilluuni ja upotin omat sormeni sykkivään vakooni. Hetken katseltuaan touhujani, mies ei enää kestänyt vaan riuhtaisi kätensä irti ja alkoi hyväillä sormin vakoani. Toisella kädellä hän veti minua lähemmäs, että saisi upottaa kielensä kosteaan tunneliini. Tunsin kuinka kieli lipoi vakoani. Kiihdytin imemistäni, otin kunnon vetoja ja mies ei voinut enää keskittyä nuolemiseeni vaan puristi pakaroistani. Mies alkoi täristä ja tunsin kuinka kulli turposi suussani ja samassa hetkessä tunsin kuinka suuhuni syöksähti kuumaa laavaa. Imin miehestä kaiken laavan itseeni ja nielaisin lastin. Nousin istumaan ja kurkistin miestä takanani. Hän näytti hymyilevältä hangon keksiltä, virnistin ja sanoin ”ilmoita kun pystyt jatkamaan”. Mies vastasi hymyillen ”ihan kohta”.

Käännyin istumaan miehen vatsan päälle niin että näin hänen kasvonsa. Nostin jalkani koukkuun ja miehellä oli taas suora näkymä levälleen levitettyyn kosteaan pilluuni. Levitin ulompia häpyhuulia sormillani ja aloin hyväillä omaa klitoristani. Kuumat aallot vaelsivat ihollani. Tunsin kuinka mies kiihottui näkemästään. Kovettuvan kullin pää painoi takamustani. Mies ujutti kätensä pilluuni ja työnsi sormensa syvälle sisään. Huokailin hurmiosta.

Mies keskeytti touhuni ja pyysi minua nousemaan. Hypähdin lattialle ja mies nousi myös pöydältä. Mies sanoi ”se on muuten sun vuoros mennä tohon”. Kävi selälleni pöydälle. Mies tuli jalkojeni väliin ja kiskaisi minut lähemmäs reunaa. pyllyni oli pöydän reunan ulkopuolella, mutta mies puristi tiukasti pakaroistani. Tunsin kuinka kovettuneen kullin pää tökki hellästi kostean tunnelin suulla. Suustani pääsi anelu ”anna jo!”. Mies selvästikin nautti härnäämisestäni. Viimein hän armahti ja kuuma, kova kulli painautui syvälle pilluuni. Kulli oli todella iso ja tuntui että olen koko nainen täynnä sitä ihanaa kullia. Mies alkoi naimaan rajusti. Hän piti minua tiukasti paikallaan puristamalla pakaroista. Välillä rytmi muuttui ja mieleni alkoi tehdä koko ajan lisää. Anelin mieheltä, että hän naisi koko ajan rajummin.

Yhtäkkiä mies lopetti ja veti kullinsa ulos. Säikähdin, että mitä nyt. Hän pyysi minua kääntymään. Kävin vatsalleni pöydän reunalle. Mies kuiskasi hiljaa ”nyt saat sitä mitä halusit”. Hän työntyi pilluuni rajusti ja alkoi naimaan minua nopeasti ja voimakkain työnnöin. Tunsin tutun kohinan korvissani, huudahdin ”kohta tulee!” mies vastasi ”niin multakin!”. Mies löysi vielä yhden vaihteen ja antoi pillulleni mahtavat kyydit. Pilluni alkoi kouristelemaan orgasmista ja samassa tunsin kuuman laavan syöksähtävän pilluuni. Tärisin kuin horkassa, mutta niin tärisi mieskin. Rauhoituimme hieman ja mies veti kullinsa ulos ja istahti tuoliin. Itse en jaksanut liikahtaakaan.

Mies kysyi nimeäni, vastasin hiljaa ”Kaisa”. Mies jatkoi kyselyjään ”Ymmärrätkö mitään kirjanpidosta.” käänsin päätäni miehen suuntaan ja vastasin hölmistyneenä ”tein sitä joskus työkseni”. Mies tokaisi ”No hyvä, sinut on nyt sitten palkattu tänne kirjanpitäjäksi, saat tulla tänne takahuoneeseen joka ilta tekemään vähän paperihommia”. Vilkaisin ympärilleni ja aloin nauraa. Toimiston kaikki paperit olivat levinneet pitkin lattioita. Lupasin tulla seuraavan päivänä. Pujotin mekon päälleni ja lähdin pyöräilemään kotiin. Jouduin ajamaan seisaaltaan, koska pilluni oli vielä liian herkkä istumiseen. Kotona menin suihkuun ja ajattelin huomista kirjanpito sessiota, siitä kiihottuneena jouduin vielä hoitelemaan itselleni yhden orgasmin suihkulla…