Eräämä kesänä lomien alettua menin kesäksi auttamaan tätiäni ja hänen miestään heidät matkailumaatilalleen. Lapsuuden ystäväni Jenni oli töissä samalla kylällä pienessä kahvilassa. Emme olleet nähneet pariin vuoteen, vaikka pitkälle nuoruuteen olimme viettäneet paljonkin aikaa uhdessä. Mutta pikkuhiljaa yhteydenpitomme oli jäänyt, ja nyt kolmikymppisinä koitimme pitää jälleen enemmän yhteyttä. Jenni pyysi minua eräänä iltana uimaan läheiselle järvelle. Sovimme, että tapaisimme rannalla seitsemältä. Olin ottanut kotoani mukaan vanhat bikinini, jotka olivat minulle liian pienet, kun kiloja oli kertynyt lisää. Toki kilojen mukana myös kurvejakin, rintani olivat vähintään kuppikokoa isommat kuin ennen, samoin lanteeni olivat leveämmät. Vedin ne kuitenkin ylleni. Jotain b-kokoa oleva yläosa ei istunut kunnolla c-rinnoilleni jättäen paljon paljasta. Alaosa painui syvälle pakaroitteni väliin ja etupuoli myötäili sekä ihoani, että kapeaa kanjoniani. Saavuin rannalle jo puoli seitsemän aikoihin. Istuin pienen hiekkarannan reunalle. Hetken kuluttua kuulin kuin joku olisi tullut pyörällä lähelle rantaa. Katselin ympärilleni ja huomasin vaaleahiuksisen pikkupojan tulevan rantaan pienen niemekkeen taakse noin kahdenkymmenen metrin päähän. Hän huomasi minut ja hymyili. Hän oli ilman paitaa, hänellä oli jalassa farkkushortsit ja pyyhe olkapäillä.

Hän heitti pyyhkeen kivelle ja alkoi ottamaan housujaan pois. Katselin häntä hieman sivusta, mutta hän ei vilkuillut minuun päin. Säpsähdin, kun huomasi, ettei hänellä ei ollut mitään farkkujen alla. Yritin kääntää katseeni pois. Pikkupoika, tai ehkä juuri ja juuri teini oiskeastaan, arviolta 12-13-vuotias, ei ujostellut yhtään. Hän kääntyi niin, että pystyin näkemään hänen todella söpönä heilahtelevan teinipippelin. Esinahka oli terskan ”puolivälissä” ja minua alkoi jostain syystä hieman kiihottamaan tilanne, ja se että olin nähnyt pikkupojan lähes karvattoman elimen paljaana. Poika meni veteen ja teki lyhyen uimalenkin. Hän nousi vedestä ja kuivasi itseään. Jalkoväliä kuivatessaan hän yritti mennä puskan taakse piiloon, mutta siitä huolimatta näin hänen touhunsa. Hän veti farkkunsa jalkaan ja lähti polkemaan pois päin. Jenni tuli vähän ajan kuluttua ja kysyin varovasti tunteeko hän ketään vaaleaa teinipoikaa niiltä seuduilta. Sanoin nähneeni hänet kylänraitilla. Jenni kertoi, että poika oli luultavasti joku Tero, joka oli muutaman viikon lomalla mummolassaan. Uimme ja lähdimme pois. Kävimme myös seuraavana iltana uimassa. Kävelin rannalta tätini tilalle kärrypolkua pitkin. Ilma oli lämmin ja matka melko lyhyt, joten minulla oli vain bikinit yllä.

Polun mennessä tien yli Tero polki tietä pitkin. -Oot tätis luo menossa, Tero sanoi. Hämmennyin hieman, mutta vastasin että joo. Tero kääntyi kanssani polulle. Katseeni hakeutui uudestaan ja uudestaan pojan haarojen väliin, ja olin näkevinäni tuon pipplein muodon farkkukankaan läpi. Juttelimme kaikenlaista. Hän tuntui tietävän minusta aika paljon. Välillä hän vilkuili tiukasti bikineitäni vasten painautuneita pieniä nännejäni. Hän katsoi myös selvästi kerran alaosaani, mutta huomasi kankaassa selvän vaon ja käänsi äkkiä katseensa pois. Hänellä ei ollut taaskaan paitaa. Teron nuoren pojan kalu alkoi selvästi ”elää” vilkuilustaan johtuen. Taisi poikaa ainakin nainen kiinnostaa, mietin tyytyväisenä. Saavuimme pellon laitaan. Pysähdyimme. Tero katsoi minua silmiin ja olimme hiljaa. Keräsin rohkeuteni ja sanoin: -Sinun taitaa tehdä mieli minua. Tero punastui. – Menisimmekö tuohon latoon, hän sanoi varovasti. Pellon laidalla oli jo hieman rähjäinen lato. Astelimme ladon sisään. Lato oli autio. Tero otti taskustaan kortsun ja kysyi, että tarvitaanko me tätä. Sanoin että mulla on pillerit. Tero aukaisi yläosani ja hyväili rintojani.

Aukaisin häneltä vyön ja vetoketjun. Hänellä ei ollut mitään farkkujen alla. Rauhallisesti Tero polvistui ja veti hiljalleen alaosan alas. Hän nuolaisi kerran lähes karvatonta alapäätäni. Hän nousi uudestaan seisomaan ja laskin hänen housunsa. Hänen yllättävän suuri peniksensä oli lähes täydessä jännityksessä. Näytti todella upealta kun nuoren pojan kulli seisoi kovana täydessä komeudessaan. Vedin esinahan taakse jotta näkisin tuon suurena punoittavan terskan kokaan terskansa. Tero laski minut maassa olleelle levylle. Levitin varovasti jalkani. Nyt Tero näki kapean vakoni ja sen keskellä olleen pienen reiän jonka ympärys hohti yleensä punaisena kuin pikkulapsen poski. Tero oli juuri laskeutumassa päälleni, kun kuului auton ääni. Tero nosti päätään ja katseli ympärilleen. Ladon eteen tuli auto jossa oli kaksi miestä.

Tero nosti minut ylös ja potkaisi nopeasti vaatteemme seinällä olleen levyn taakse. Juoksimme ladosta ulos. Meinasimme jäädä takaseinälle, mutta sitten juoksimme lähistöllä olleeseen ojaan. Ojan pohja oli mutainen ja ojaan hypätessämme olimme lähes kokonaan mudassa. Miehet kiersivät ladon ympäri ja menivät sen sisään. He ottivat jonkin raudan ladosta. Huokaisin että onneksi emme jääneet seinälle. Tero oli kontallaan matalassa ojassa ja hänen peniksensä roikkui kuin papan hevosella. Lopulta miehet lähtivät ja me kömmimme ojasta ylös. – Yritetäänkö uusiks, Tero kysyi. Nyökkäsin ja menimme uudestaan latoon. Pudistimme toisiamme käsillämme. Teron penis oli aivan savinen, kuten myös jalkovälini ja rintani. Mutta emme välittäneen hygieniasta vaan vedin Teron esinahan aivan taakse pyyhkäisin hellästi kädelläni. Hänen peniksensä jäykistyi. Tero kaapi rapaa rinnoiltani. Laskeuduin levylle ja Tero pyyhkäisi alapääni puhtaaksi. Levitin sormillani vakoani ja Tero työnsi ihanan nuoren pojan pippelinsä sisääni. Hän aloitti kevyesti työntelemällä. Tuntui todella hyvältä kun nuoren pojan kulli souti ja huopasi aikuisen naisen pillussani. Kuinka ihanalta seksi pikkopojan kanssa tuntuikaan.

Teron työnnöt voimistuivat ja lopulta hän purkautui sisääni. Sipaisin sormellani reiästäni pursunnutta spermaa. Käännyin kontalleni ja pian Tero ohjasi edelleen jäykkänä ollen peniksen anukseeni. Voi että se tuntui ihanalta. Hän työnteli kiihkeästi ja minä nousin koko ajan korkeammalle taivaaseen. Ennen orgasmiaan hän veti peniksen pois ja ohjasi sen kasvoilleni. Nousin polvilleni ja annoin sperman valua kuran harmaille rinnoilleni. Tero polvistui viereeni ja hieroi sormillaan spermansa kostuttamaa vakoani. Tunsin suuren orgasmin kulkevan minun yli. Sanoin, että lähdetään rantaan peseytymään. Tero otti vähät vaatteemme syliinsä ja otti pyöränsä ja lähdimme kävelemään alasti polkua kohti rantaan. Sperma valui reisilläni ja rinnoillani kuten myös Teron peniksestä. Kiihotuin vielä meidän kävellessäkin. Teron terska hipoi hänen jalkojaan ja kivekset heiluivat askelten tahdissa. Yhtäkkiä Tero muisti, että hänen piti mennä kauppaan ja ne olivat sulkeutumassa. Hän veti farkut likaiselle iholleen. Polvistuin vielä hänen eteensä ja suutelin hänen terskaa. Se maistui omalle kosteudelleni. Sitten Tero ohjasi pippelinsä housuihin ja lähti polkemaan kohti kauppaa. Jatkoin matkaani rantaan ja pesin haikeudella Teron pehmeän sperman iholtani.