Odotin kunnes lapset lähtivät kouluun. Soitin töihin, että olin sairastunut äkilliseen vatsatautiin ja jäisin kotiin parantelemaan itseäni. Tavallaan se olikin totta sillä olin saanut postissa videonauhan joka oli vienyt ruokahaluni. Kuoressa ei ollut lähettäjän nimeä, mutta se oli murheista pienin. Tiesin suunnilleen mistä se oli tullut. Olin eilen uteliaisuuttani laittanut videon heti pyörimään ja tajunnut ensi sekunneilla kuka oli pääosassa. Sammutin videon välittömästi ja vilkaisin oliko kumpikaan lapsista ehtinyt huomata. Ei ollut. Koko yö oli mennyt miettiessä mitä kaikkea nauhalla oli. Tajusin, että se oli nauhoitettu pikkujouluissa. Juhlissa joista en muistanut juuri mitään, mutta olin herännyt omasta sängystäni pelkkä vaalea jakkupukuni takki ja hame päällä. Takki oli ollut auki ja hameen alla ei ollut pikkuhousuja. Jaloissani olivat mustat korkokengät, mutta ei sukkia. Musta paita, rintaliivit, pikkuhousut ja sukat olivat kaikki kosteassa mytyssä käsilaukussa. Luulin silloin, että olin kaatanut humalapäissäni juomat päälleni. Ihmettelin vain miksi olin tunkenut ne käsilaukkuun.

Työnsin videon nauhuriin ja painoin play. Minua kuvataan takaapäin horjuessani WC:hen. Menen lavuaarille oksentamaan ja osastopäällikkö kumartuu puoleeni, sanoo jotain ja ottaa jakun päältäni. Oksennan ja ääni kaikuu. Seuraavaksi minua kuvataan naisten vessan kopissa jossa istun pöntöllä ja juon taskumatista ja nauran. Osastopäällikkö tulee eteeni seisomaan ja näyttää siltä kuin ottaisin häneltä suihin. Hyvä luoja. Seuraavassa kuvassa osastopäällikkö ruiskuttaa lastinsa rinnuksilleni ja osa valuu alas pikkuhousuilleni. Jossain vaiheessa hameeni on poistunut. Osastopäällikkö tekee tilaa myyntipäällikölle joka avaa paitani napit ja laskee rintaliivini alas. Pienehköt rintani nousevat liivien päälle nännit törröttäen. Hymyilen typertyneesti ja otan hänen kalun käteeni ja alan suukotella sitä. Jonkin ajan päästä saan toisen lastin syliini. Seuraavaksi seison WC:ssä jakkupuvun takki avonaisena, hameessa ja mustissa korkokengissä. Silmiäni peittää punainen huivi. Osastopäällikön ääni sanoo, että johdattakaa hänen korkeutensa saliin.

Minua kutsutaan töissä Lady I:ksi koska olen aika paljon Dianan näköinen. Olen tietoisesti leikkauttanut hiukseni samalla tavalla ja muutenkin pukeutumisessani pyrkinyt samankaltaisuuteen. Pidän jumppaamalla itseni hyvässä kunnossa eikä työpaikalla minua huomattavasti nuoremmatkaan ole paremmassa kunnossa. Toki imetys aikanaan vaikutti rintoihini ja pepun alaosassa on hieman selluliittia, mutta muuten olen nelikymppiseksi tiukassa kunnossa. Vatsani on kuin pyykkilauta. Ei helvetti. Olemme työpaikan saunaosaston takkahuoneessa. Kohdevalo on suunnattu pitkälle ruokapöydälle ja muut valot on sammutettu. Minut johdatetaan pöydän päähän ja painetaan vatsalleen. Hame nostetaan ylös ja useat kädet hakeutuvat pakaroille ja reisille. Kenenkään muun kasvoja ei näy eikä oikeastaan ääntäkään kuulu. Säädän äänen lähes täysille ja kohina vain lisääntyy. Näytetään käsiä joihin hierotaan jotain. Kädet siirtyvät hieromaan pyllyäni ja reisien sisäpintoja jotka alkavat kiiltämään. Pakaroitani levitetään auki ja häpyni sekä peräaukko näkyvät. Kuva siirtyy kasvoihini. Huomaan kauhukseni nauttivani toimituksesta. Käteni on ojennettu eteenpäin ja luulen, että niistä pidetään kiinni. Koetan nostaa päätäni ja haukon henkeä. Nytkähdän ja samassa huutoni täyttää olohuoneen. Olen varma, että naapuritkin kuulevat ääntelyni. Painan paniikissa kaukosäätimestä ääntä pienemmälle. He olivat varmasti pitäneet jotain aikaisemmin mikrofonin edessä. Kasvoni vääntyvät nautinnosta ja kääntelen punaisella huivilla sidottua päätäni puolelta toiselle.

Kuva siirtyy takaisin peräpäähäni. Kädet pitävät jalkojani levällään ja minua runkataan kahdella viinipullolla. Toinen työntyy edestakaisin muutaman sentin peräaukkooni ja toinen liikkuu painettuna häpyni päälle. Kädet liikuttavat pulloja kuin mäntiä takapuolessani jota yritän liikuttaa rytmikkäästi vastaan. Jotain vaimeaa puhetta erottuu voimistuvan ääntelyni alta. Painan pausea ja kuva pysähtyy ruudulla. Hengitykseni on nopeutunut. Avaan farkkuni ja nostan t-paitaa ylös. Työnnän käden haaroihini ja pikkuhousut ovat aivan märät. Nostan pyllyäni ja lasken housut nilkkoihin. Painan play ja hieron märkää tussuani kaukosäätimellä. Ajatus ryhmäseksistä on aina kiihottanut minua, seksifantasiat siitä, toki minulla on niitä ollut. En vain koskaan kuvitellut todellisuudessa harrastavani seksiä useiden miesten kanssa yhtä aikaa. Mutta näköjään niin oli tapahtuntu. Kuva siirtyy takaisin kasvoihini joita pidetään nyt leuan alta ylhäällä. Ääntelyni ruudussa voimistuu merkkinä lähestyvästä orgasmista eikä se kaukana ole ruudun toisellakaan puolella. Alan huutaa suoraa huutoa ruudussa ja samassa punaisille kasvoilleni ruiskahtelee kahta puolta valkoisia spermaläikkiä. Yritän tavoitella kielellä valuvia tippoja. Samassa suljen silmäni ja painan kaukosäädintä tiukasti häpyäni vasten ja puristan reidet yhteen. Aallot kulkevat jaloista vatsaan edestakaisin. Olen ruudussa istumassa tuolissa ja imen vuorotellen kahta kyrpää side edelleen silmillä. Minut autetaan pystyyn ja hame valutetaan alas.

Kuva siirtyy lantion seudulle ja alaston mies asettuu taakseni. Jonkun toisen käsi ohjaa kalua pakaroitteni väliin. Minua nostetaan ylöspäin ja kuule kirkaisuni. Näen miten minut lasketaan kyrvän päälle. Toinen alaston mies tulee eteeni ja taas käsi ilmestyy ohjaamaan kalua. Tällä kertaa se työntyy vittuuni ja inisen vaimeasti. Olen kahden miehen välissä jotka aloittavat rytmikkään naimisen. Välillä näytetään vääntelehtiviä kasvojani lähikuvassa ja välillä lantoita jotka puskevat alapäätäni raivokkaasti. Jonkun ajan päästä alan taas täristä ja huutaa. Miehet päästävät minut ja laskeudun polvilleni lattialle. Huohotan voimakkaasti ja ympärilleni kerääntyy alastomien miesten piiri. Minua naineet ottavat kuvassa kortsut pois ja jatkavat runkkaamista muiden piirissä seisovien kanssa. Valoa kohdistetaan paremmin kasvoilleni ja äkkiä jokapuolelta alkaa ruiskahdella spermaa päälleni. Sitä valuu hiuksissani, poskipäillä, leukaa pitkin rinnoille ja huivilta joka on silmieni peittona. Kuvaruudulla näkyy pelkkää lumisadetta. Painan pikakelauksen päälle. Yllättäen kuva jatkuukin. Tulemme asuntooni. Side edelleen silmillä minut kuljetetaan makuuhuoneeseeni. Minut nostetan sängylle vatsalleni. Hame on taas päälläni. Huoneessa on valot ja vittuni näkyy hameen alta. Näyttää siltä, että olen sammunut. Valot sammuvat. Pimeässä ei näytä ensin tapahtuvan mitään kunnes taskulampun valokeilassa pyllystäni vetäytyy kulli ulos ja ruiskuttaa lastin jakkupukuni selkämykselle. Tämän jälkeen nauhalla ei ole enää kuvaa.

Minun on pakko saada tietää. Pienen miettimisen jälkeen päätän soittaa osastopäällikölle. Yllätykseni oli melkoinen, kun hän arvasi miksi soitin. Hän oli saanut myös videon. Sellaisen mihin oli leikattu paloja hänen edesottamuksista. Enkä ollut kauhean yllättynyt, kun hän sanoi muutaman muunkin saaneen. Joku oli päättänyt perustaa videokerhon.