Mä olin aina 18 vuotisen elämäni aikana halunnut käydä meren rannalla. Se on ihmeellistä mä tiedän, mutta mä olin koko nuoruuteni asunut keskellä peltoja pohjois-suomessa. Enkä sieltä ollut matkustanut minnekään ennen kuin olin lähtenyt opiskelemaan Saloon. Ei sielläkään mun harmikseni ollut merta mut mä olin luvannut itselleni et jonain vapaapäivänä mä nousisin bussiin ja suuntaisin kohti Vaasaa.

Se päätös oli pitänyt ja nyt mä istuin bussin ensimmäisessä penkissä ja matkan kohteeni oli Vaasa. Matka oli pitkä ja olinkin kerännyt itselleni pari Reginaa kotoa. Olin pitänyt Reginoista kauan ja selasin eteeni ensimmäisenä naisten unelmat-palstan. Tarina oli kuuma ja aloin vähän aikaa luettuani tuntea sykettä jalkojeni välissä. Minun oli pakko saada koskettaa itseäni ja päätin että seuraavalla pysäkillä vaihtaisin paikkaa bussin takaistuimelle.

Takaistuimelle vaihdettuani jatkoin lukemista ja jalkovälini alkoi entisestään sykkiä. Laitoin sormeni minihameeni aukosta sisään ja tunsin stringieni kosteuden. Käteni jatkoi matkaa ja löysin sykkivän klitorikseni, aloin kosketella sitä. Oi kuinka ihanalta se tuntuikaan. Lisäsin vauhtia ja sormeni valuin klitoriksen päältä vakooni. Aloin olla valmis ja hetkenkuluttua laukesin voihkien. Raukea olo levisi kropalleni ja otin käteni hameeni alta ja aloin taas lukea. Luettuani lehdet läpikotaisin huomasin bussin saapuvan Vaasaan. Huokaisin helpotuksesta ja nousin ja kävelin ulos bussista.

Vaasa oli kaunis kaupunki totesin siellä kierreltyäni. Jalkani alkoivat olla uuvuksissa käveltyäni pari tuntia kaupoissa. Päätin mennä terassille virkistäytymään. Pari olutta juotuani ja katseltuani komeiden miesten ohi menoa aloin olla pienessä tuiskeessa. Tahdoin uimaan. Suuntasin rannalle ja totesin sinne päästyäni että se oli paras mahdollinen paikka. Istahdin hiekalle ja ihailin vihdoinkin saavuttamaani unelmaa. Menin aaltoihin ja aallot hyväilivät ihanan viileinä kroppaani kun hiljalleen kävelin syvemmälle. Uituani kävelin takaisin rannalle ja asetuin hiekalle makaamaan. Hetken makailtuani tunsin että joku katseli minua ja avasin silmäni. Vierelläni istui komea tumma uros joka häpeilemättä tuijotti kylmyydestä kangistuneita nännejäni. Nautin tuijottelusta kaikin siemauksin. Lopulta mies kyllästyi vain katselemaan minua ja kääntyi kasvojeni puoleen.

– Terve, olen Kim, hän sanoi ihanalla seksikkäällä äänellä. Hän selvästikin odotti vastausta ja hetken mietittyäni vastasin.

-Hei, mä oon Juulia. Mun äänestä selvästi kuulsi hämmennys ja se hymyilytti miestä.

Kim lähti kävelemään poispäin ja päätin seurata häntä. Hän jatkoi matkaa kallioille, jossa tajusin että olimme pois muiden joukosta. Yhtäkkiä mies oli kadonnut näkyvistäni ja aloin ihmetellä minne hän meni. Ennen kuin huomasinkaan hän hyppäsi eteeni. Hän tarttui käsiini ja veti minut itseensä kiinni. Tunsin hänen kovan kalunsa vatsallani. En enää tuntenut hämmennystä ja kun hän suuteli minua tunsin halua häntä kohtaan. Aloimme tulisen suutelemisen ja tiesimme molemmat haluavamme sitä. Hitaasti aloimme riisua toisiamme ja samalla Kim kosketteli minua varmoin kiihottavin ottein. Tunsin kostuvani ja tunne jonka olin tuntenut bussissa valtasi minut. Aloin olla jo nyt hänen kosketteluistaan valmis laukeamaan. Kim jatkoi kosketteluani samalla siirtyen alemmas. Tunsin hänen löytävän klitorikseni ja aloin voihkia nautinnosta. Otin hänen kalustaan kiinni, joka oli kiihottavasti pystyssä. Se oli iso sen tiesin mutta se miltä se tuntuisi pillussani pystyin vain kuvitella.

Aloin runkata hänen isoa kaluaan ja hän alkoi samassa tahdissa kiihottaa klitoristani, voihkimme molemmat kuorossa. Tein nopean liikkeen niin että olin polvillani hänen edessään ja otin peniksen suuhuni. Se maistui suolaiselle ja aloin janota hänen suolaisuuttaan. Imin kalua kuin tikkaria ja Kim voihki tahdissa. Kun tunsin hänen kohta tulevan lopetin ja hän tuli makaamaan kylmälle kalliolle. Nyt tiesin itse saavani ja kunnolla. Hän työnsi peniksensä pilluuni ja alkoi raivokkaan edestakaisen liikkeen. Tunsin kostuvani yhä enemmän ja aloin huutaa hänen naidessaan yhä kovemmin. Hetkeä myöhemmin saavutin ihanan olon ja laukesin hänen tullessa samaan aikaan. Jäimme hetkeksi hengästyneinä makaamaan kalliolle ja kun tunsin tasaantuvani puin vaatteet päälleni.

Lähdin Kimin luota puettuani ja hän jäi vielä alasti makaamaan kalliolle. Tunsin oloni leijuvaksi vielä kammetessani bussiin ja alkaessani taas selata Reginoita. Tiesin että haluaisin vielä tulla uudestaan Vaasaan, näin hienon kokemuksen sieltä saatuani.