Tuossa eräänä iltana, keskellä viikkoa, meillä oli mieheni ja hänen kaverinsa kanssa tarkoitus lähteä katsomaan tunnetun artistin showta jäähalliin. Kävin suihkussa ja aloin ehostaa itseäni pesuhuoneen peilin edessä kylpytakki ylläni. Mieheni ja hänen ystävänsä Roope, joivat olutta alakerrassa, kilinästä ja kovaäänisestä puheesta päätellen. Laitoin ripsiväriä kasvot peilissä kiinni, kun ovelta kuului pitkä hmmm, kuin hyväksyvään sävyyn näkymäänsä arvostellen. Ajattelin mieheni katselevan meikkaamistani pylly pitkällä lavuaarin reunaa vasten ja nostin pilan päiten kylpytakin reunaa, paljastaen nauraen pyllyni hänelle, jatkaen toisella kädellä meikkaamista. Vielä pidempi hmmmm ovelta sai minut hymyilemään ja kiusasin häntä lisää hieromalla takapuoltani kädelläni.

Hymistelijä käveli ovelta taakseni ja ennen kuin näin mieheni, jonka hänen oletin olevan, kasvot peilistä, hän käänsi peilikaapin oven sivuun. Vartalo painautui vasten omaani ja kysyin, mitäs alakerran vieraat tästä ajattelee. Hysshh, kuiskasi ääni takanani ja tunsin kämmenien nousevan rinnoilleni, miehen naulitessa minut yhä lujemmin pesuallasta vasten lantiollaan. Jaaha, mistäs moinen hellyydenpuuska, kysyin takaani, mutta vastausta ei enää kuulunut.

Kädet rinnoillani tuntuivat hyviltä ja laskin omani niiden päälle ja ohjasin toisen kylpytakkini alle. Lantio antoi takanani periksi hieman ja kuulin kuinka vetoketju aukesi. Ajattelin mieheni varmistaneen selustamme ja uskalsin antautua hänen hyväilyilleen. Hän kaivoi peniksensä esiin ja tunsin kuinka se tuli pyllyvakooni. Peniksen pää liikkui vaossani koko mitallaan ja mietin kuinka hyvältä ja lämpimältä se tuntuikaan. Pian kalu ohjattiin huulilleni, alkaen heti painautua sisääni. Tunsin etten ollut ehtinyt kostua vielä paljoa ja ehkä siksi tunkeutuva kalu tuntui ahtaalta sisässäni. Muutaman työnnön jälkeen kuitenkin olo sisälläni parani ja penis kulki liukkaasti sisälläni. Työnsin vartaloa takanani taaemmas, jotta pääsin kunnolla nojaamaan pesupöytää vasten ja ottamaan kalun syvemmälle sisääni.

Mies, jota puolisokseni edelleen luulin, nai minua yhä nopeampaa ja äännähtelyistä päätellen hän teki tuloaan sisääni. Käännyin nopeasti ympäri polvilleni ja painoin kalun suuhuni. Tajusin heti, ettei se ollut mieheni elin ja kädet peniksen vartta puristaen, katsoin hämmästyneenä ylös. Mieheni ystävä seisoi jalat jäykkinä, pää taaksepäin roikkuen ja silmät kiinni odottaen kiimassaan, että saattaisin loppuun työni. Nousin ylös ja puolittain huutaen kysyin, että mitä helvettiä sä luulet tekeväsi?! Mieheni ystävä, Roope, änkytti jotain että oli luullut minun näkevän hänet ovella ja keimailleen hänelle.

Siinä samassa mieheni kolisteli portaita ylös ja huuteli ylös minulle, että mikä on vialla, miksi huusin? Roope veti kalunsa nopeasti takaisin housuihinsa, kun mieheni rymisteli jo ovelle. Mitä huudat? hän kysyi. Posket punaisina, ääni väristen selitin hukanneeni jotain ja huusin juuri häntä auttamaan, kun ei Roopestakaan apua ole. En uskaltanut tai kehdannut sanoa mitä tämä hyvä ystävä oli tehnyt minulle, tuntui että se tosissaan oli minun syy.

Tilanne rauhoittui, poistuin makuuhuoneeseen ja puin päälleni illaksi varaamani vaatteet, eli hameen ja puseron ja pää sekaisin tapahtuneesta lähdettiin kuitenkin kohti konserttia. Tunteet heittelehtivät laidasta laitaan, toisaalta olin todella vihainen, toisaalta kropassani tuntui edelleen kuumia aaltoja peniksen ja hyväilyjen tuomasta mielihyvästä. Roope ei ole pahannäköinen ilmestys ja sen mitä ehdin hänen kaluaan tuntea, se oli lyhyesti kuvailtuna ihana. Päätin antaa joka tapauksessa asian olla tältä illalta, päätin pohtia asian kertomisesta ja tavoista myöhemmin.

Saavuimme hallille ja jonot olivat mahtavat. Piha oli aivan turvoksissa porukkaa, eli tupa tulisi täyteen. Mitään paikkoja ei tietenkään jäällä ollut ja pakkauduimme muiden mukana jonnekin keskelle seisomaan ja yritin pitää mieheni vierelläni. Roope oli pudota matkasta, mutta pääsi lopulta taaksemme seisomaan. Väki velloi ympärillämme ja me sen mukana, jos nyt olisi ahtaan paikan kammo…

Valot sammuivat ja show alkoi väen liikehtiessä levottamina. Yritin tanssia musiikin rytmin mukana, muttei siitä tullut mitään tässä puristuksessa. Aivan kuin veri olisi yhtäkkiä paennut päästäni ja minussa meni kylmät ja kuumat väreet aina nilkoista päälakeen asti, sillä tunsin kesken kaiken lämpimän käden reidelläni ja luulin että se on Roope. Nykäisin käden alas ja mieheni yritti huutaa jotain anteeksi -tapaista. Olin aivan nolona, en olisi halunnut pahoittaa hänen mieltään, mutta parempi kun en ala yrittää selittää mitään. Sitä paitsi meteli oli niin kova, että se olisi ollut kuitenkin turhaan.

Hetken päästä käsi löysi taas reidelleni ja tällä kertaa annoin sen hyväillä itseäni. Käsi siirtyi takakautta sisäreidelleni ja nousi hiljalleen ylös. Kosketus sai minut kiihottumaan ja palautti kesken jääneet rakastelun tunnelmat mieleeni. Käsi kosketteli reisiäni kuin tunnustellen ja ajattelin, ettei tässä tungoksessa kukaan kosketteluani hameeni alla huomaa ja annoin käden jatkaa liikettään.

Kappaleen loputtua huomasin kuinka mieheni nosti kätensä ylös taputtaakseen ja tajusin minua hyväilevän käden hameeni alla kuuluvan takanamme seisovalle Roopelle. Järki käski lopettaa ja vetää käsi välittömästi pois, mutta järkeä en pystynyt enää käyttämään. Halut veivät voiton ja päässäni pyöri mielikuva Roopen vaikuttavasta kalusta ja olin tuntevani sen maun vielä suussani. Roope oli komea miehenalku, vähän reilu 170 cm pitkä ja urheilullinen kaveri. Hän oli miestäni useita vuosia minua ja miestäni nuorempi ja pakko myöntää, että olin joskus fantasioinut mieheni kanssa rakastellessa Roopen olevan sisälläni. Hymyilin ajatellessani kuinka viattomalta ja poikamaiselta Roope oli vaikuttanut, enkä olisi voinut kuvitella hänen vartalossaan asuvan näin kiimaisen ja halukkaan miehenalun.

Roope tiesi varmasti minun jo tajunneen tilanteen ja tulkitsi eleettömyyteni haluksi jatkaa siitä, mihin kylpyhuoneessa jäimme. Paikka ja tilanne olivat julkisimmat ja varmasti myös kiihottavimmat, missä olin ikinä moista huomiota saanut. Käsi löysi nopeasti alushousuni reunan ja pujahti sisään, yrittäen viedä sormia yhä alemmas ja alemmas. Avasin jalkojani hieman raolleen ja Roope painoi etusormensa pitkittäin häpyhuulieni väliin. Hytkyin sormea vasten, kuin musiikin tahdissa, koska sormi pysyi mielestäni liian kauan paikallaan.

Vähän aikaa kiusattuaan, Roope alkoi viimein hieroa häpyäni kolmella sormellaan, keskisormen pyöritellessä ihanasti klitoristani, toisten levittäessä huuliani ja antaen keskisormelle tilaa kiihtyvälle liikkeelleen. Heilutin pyllyäni varovasti puolelta toiselle ja yritin välillä notkistaa polviani, pyytäen sormea sisääni. Sitä ei tullut, vaan hieronta jatkui vain päältä päin ja olin tulla hulluksi.

Mieleni teki nostaa hame korviin, repiä pöksyt jalastani ja työntää sormi vaikka väkisin jalkojeni väliin. Keskisormi lopetti työnsä ja yritin vilkuilla voihkien taakseni ja näyttää mahdollisimman anovalta. Mutta ei Roopella ollut tarkoituskaan lopettaa peliämme tähän.

Roope tarttui pimeänä, kappaleiden välisenä aikana pikkuhousuihini, painoi ne nopeasti alas ja painoi ne kämmenensä sisään piiloon. Pian hän oli taas aivan minussa kiinni, käsi hameeni alla. Sormet häpyhuuliani levittäen hän työnsi lantionsa kiinni pakaroihini, niin että nytkähdin eteenpäin ja sisääni liukui Roopen sileä ja voimakas kalu. Päästin ilmoille ison voihkauksen, joka hukkui meteliin. Liikuimme musiikin tahdissa, Roopen vatkatessaan penistään sisälläni välillä ympyrää ja painuen sisään ja taas ulos… Kokonaan ei Roope sisään pilluuni tässä asennossa päässyt, mutta nämä sentit tuntuivat hyvin haluilleni riittävän.

Kitaroiden vinkuessa korvia huumaavasti ja valojen halkoessa yleisömerta, alkoi Roope päästä huippuunsa ja hakkasi sekuntien ajan kyrpäänsä villisti ja nautinnolla sisääni. Laukesimme yhtäaikaa ja pidin mieheni olkapäästä kiinni, etten olisi kaatunut maahan, polvien lyödessä veltoiksi orgasmin voimasta. Roope vetäytyi hiljaa ja huomaamatta sisältäni ja seisoin paikoillani silmät kiinni huohottaen, pää mieheni olkapäätä vasten.

Konsertti jatkui vielä muutaman kappaleen ajan ja silloin tällöin pyyhin pitkin reisiäni valuvaa nestettä sormiini. Vein sormeni huulilleni ja maistelin tätä ihanaa nestettä kielelläni ja mietin, miten hyvältä sen lyhyen hetken penis suussani tuntuikaan. Joten jotain ihanaa maisteltavaa jäi ehkä vielä tulevaisuuteenkin…