Mä oon ollut jo vuosia kiinnostunu seksistä ja joitakin kokeilujakin on tullut tehtyä, muttei mitään isompaa tai vakavampaa. Vähän aikaa sitten mä olin porukoitten kanssa käymässä yhdessä lomakeskuksessa laskettelemassa. Me ollaan siellä pari viikkoa vuodessa koska meillä on lomaosakkeet sinne. No siellä on sellanen kylpylä, jossa on paljon pikkualtaita ja sitten sellainen saunamaailma, jossa kaikki, siis ihan kaikki, ovat alasti. No naiset voi pitää pyyhkeitä jos hävettää mut miehet on aina alasti.

Lauantaina, kun me oltiin tultu rinteestä, niin mä lähdin kylpylään. Mun vanhemmat lähti käymään läheisessä kaupungissa syömässä. Mua ei huvittanut joten en lähtenyt mukaan. Kylpylässä kävin ensin naisten puolella ja uiskentelin aikani ja sitten rohkaistuin ja suunnistin saunamaailmaan. Laskeuduin portaat alas ja siellä oli muutamia ihmisiä, pääasiassa miehiä. Heillä ei ollut uikkareita olleskaan!

Mä menin ja riisuin nopeasti uikkrit ja laitoin ne naulaan, ja painuin suihkuun. Sitten otin pefletin ja menin lähimpään saunaan. Siellä on neljä saunaa, joista valitsin tavallisen saunan. Olin ollut siellä pari minuuttia, kun sisään tuli sellainen nelikymppinen mies, hiukan tukeva, mutta ihan okei kuiteskin. Sillä oli parta ja ihan kivannäköiset kasvot. Mä en kuiteskaan katsonut pitkään vaan tuijottelin lattiaan ja seiniin. Se vilkuili mua vähän väliä ja mä yritin peitellä mun rintoja ja istua jalat ristissä ettei pimpsa näkyisi. Se istui mua vastapäätä.

Saunassa ei ollu muita ja koko saunamaailma oli aika hiljainen. Se mies kyseli kuulumisia ja mitä olen touhunnut päivän. Kerroin lasketelleeni ja tulleen sitten kylpemään. Hän kysyi ikääni ja kerroin olevani 18. Hän oli 42 ja työporukan kanssa virkistäytymässä. Olin rentoutunut huomaamattani ja nostanut jalkani edessä olleelle tuelle. Olin myös ottanut käteni rintojeni edestä pois. Silloin huomasin, että mies katsoi suoraan pimpsaani… hui, olin ajellut siitä karvoja juuri edellisenä päivänä, ja jäljellä oli vain tupsu pimpsan yläpuolella! Mies tuijotti ja sitten näin, että hänen kullinsa oli paisunut ja puoliksi kova. Se oli pitkä ja paksu, ja siinä oli iso pyöreä nuppi ja se nytkähteli hänen reittään vasten. Hän huomasi katseeni ja avasi jalkansa ja hymyili. Hänen kalunsa alkoi nousta pystyyn ja kasvoi entisestään. Kohta se jökötti pystyssä. Mä punastuin ja ryntäsi suihkuun, ja pian pukuhuoneiden kautta ulos.

Illalla olin kävelyllä ja yhden osakkeen luona vastaani tuli tuo sama mies. Hän pysähtyi ja kysyi mitä kuuluu. ”Eipä mitään kummempia” vastasin. Hän kysyi tulisinko käymään hänen mökillään vaikkapa juomassa jotain. Epäröin, mutta minua kiinnosti nähdä mitä tapahtuisi.

Hänellä pullotti puntissa kun hän toi minulle kokiksen. Hän huomasi katseeni ja kysyi haluaisinko nähdä sen. Nyökkäsin, ja hän veti verkkarinsa alas. Alkkarit olivat kuin teltta, ja teltan huipussa oli märkä läntti. Ojensin käteni ja koskin sitä.. se oli kuuma ja niin kova… Hän pyysi minua riisumaan vaatteeni. Riisuin itseni, mutta jätin pikkarit ja rintsikat päälle. Hän alkoi hyväilemään selkään ja hartoitani ja syleili minua. Sitten hän suuteli minua ja vei kätensä pyllylleni. ”Ahhh sulla on on ihan pyöreä pieni pylly” hän sanoi. Hän avasi rintsikkani ja otti ne pois.

Hän suuteli nännejäni ja otti ne suuhunsa ja imi niitä. Samalla hän hyväili peppuani. Sitten hän painoi minut selälleni sängylle, levitti jalkani ja alkoi suutelemaan häpyäni, kevyesti. Pian hän jo nuoli pimpsaani pitkin vedoin. Huohotin ja voihkin ja pian räjähdin huumaavaan orgasmiin… Kun toivuin, hän oli riisunut alkkarinsa ja mahtavan iso kyrpä seisoi käyränä kasvojeni edessä. Kyrpä oli jo aivan limainen ja hän työnsi sen huulilleni. Otin tuon ison tatin huulieni väliin ja nuolaisin sitä. Hän voihkaisi ja pyysi ottamaan sen suuhuni. Otin terskan suuhuni ja imin ja nuolin sitä. Pian pumppasin hänen kyrpäänsä suullani ja hyväilin kädellä hänen pallejaan.

Sitten hän veti kullinsa suustani ja nosti minut nelinkontin sängylle. Tunsin hänen partansa reisiäni vasten kun hän nuoli pilluani. Kohta tunsin kuinka kieli hävisi ja pilluani vasten painautui iso terska. Hän hieroi sillä ylös ja alas, ja sitten hän työnsi…. Aaahhhhhh mä voihkin kun kyrpä työntyi hitaasti mutta varmasti pilluuni. ”Älä, vittu, se on liian iso, aahhh…..” voihkin, mutta hän otti lanteistani kiinni ja alkoi nussimaan. Hän pumppasi minua takaapäin ja karjahteli: ” vittu sulla on hyvä pillu senkin teinihuora… aah mä nussin sua… haluutko kyrpää, sano haluutko!!” Mä vastasin: ” Anna sitä isoa kyrpää, nussi mua, nussiiiihhhh!!!”

Sitten se käänsi mut alleen, nosti jalat olkapäille ja painoi sisään uudestaan ja alkoi nussimaan rajusti…se otti molemmilla käsillä mun perseestä kiinni, ja painoi pohjaan asti. Sitten se jäykistyi ja sen kyrpä paisui mun sisällä ja oli valtavan kova… se antoi tulla! Se karjui ja nytkähteli, ja sitten se lopetti….

Kohta sen kulli valahti ulos musta ja sen spermaa valui mun pillusta. Onneksi käytin pillereitä!

Sillä lomalla mä opin nuolemaan kyrpää oikein ja saamaan sitä niin että tuntuu… ja olen alkanut tuntemaan vetoa vanhempiin miehiin… mistähän löytäisin kaksi?