Oli hiostavan kuuman kesäpäivän ilta. Olimme olleet serkkuni häissä, joiden jatkot vietettiin lähellä hääpaikkaa sijaitsevalla korpimökillä. Jatkoille lähti kymmenkunta nuorta häävierasta ja kaikki alkoivat olla puolenyön aikaan sopivassa pienessä hiprakassa. Tunnelma oli jotenkin epätodellinen, raukea ja selvästi kiimainen. Ilokseni pistin merkille, että seurueessa ei ollut lisäkseni kuin pari naista. Sehän sopi minulle, sinkkunainen kun olin. En häpeillyt yhtään nauttia miesten katseista, tiesin että tänään minulla olisi varaa valita. Tänä yönä unohtaisin kokonaan toimisto-minäni ja antautuisin täysin eroottiselle tunnelmalle.

Mökillä ryhdyttiin heti saunan lämmityspuuhiin. Kyllä sitä oli jo odottanutkin, että pääsisi eroon hiostavista häävaatteista ja voisi huuhtoa päivän tomut yltään. Saunaa odotellessa korkkasin uuden siiderin ja innostuin tanssahtelemaan mökin terassilla jazzin tahdissa. Tiesin olevani kiihottava näky, olihan vartaloni kiinteä ja notkea, kun olin koko ikäni tanssinut latinalaisia tansseja. Punainen häämekkoni oli aika paljastava, kun olin ottanut pois asiallisemman jakkuni. Punainen kangas myötäili varataloani ja mehukkaat rintani meinaisivat melkein pullahtaa ulos kaula-aukosta.

Vihdoin tuli saunomisen aika ja yllättäen kukaan muista naisista ei ollutkaan innokas lähtemään saunomaan. Hetken kursailin kuin muodon vuoksi, vaikka oikeasti olin aivan innoissani. Saunan ahtaassa eteisessä oli tiivis tunnelma ja huomasin kuinka kaikki miehet salaa vilkuilla muotojani. Tunsin itseni vahvaksi ja seksikkääksi, tänään antaisin itselleni luvan olla todellinen narttu. Kiipesimme ylös pienen saunan lauteille, 5 nuorta miestä, tai no poikia niistä pari vielä selkeästi oli, ja minä. Jouduimme istumaan aivan vieri vieressä, minä kaikkien keskellä. Toimin löylyn heittäjänä ja tein tarkoituksettoman laajoja liikkeitä ihan vain miehiä kiusoitellakseni, välillä hain ulkoa lisää löylyvettä ja huuhtelin itseäni miesten katseiden alla. Pesin pesusienellä itseni huolellisesti ja oikein nostelin suuria rintojani saadakseni joka paikan puhtaaksi. Miehet yrittivät jutella muka rennosti, mutta yhdellä jos toisella alkoi kyrpä pullistua ja puhe oli jotenkin katkonaista. Nautin tilanteesta ja mietin kenet heistä valitsisin.

Yhtäkkiä kirmasin uimaan, tietoisena siitä että kiinteät pakarani eivät jääneet keneltäkään huomaamatta. Vesi oli lämmintä ja siellä oli helppo olla kauan.

Mies toisensa jälkeen tuli pulahtamaan ja vedestä käsin pystyin vertailemaan heidän jänteviä vartaloitaan. Flirttailin avoimesti ja välillä kelluin selälläni muka viattomasti niin, että rintani nousivat veden pintaan kuin kaksi ponttonia. Lopulta iskin silmäni miehistä nuorimpaan, ehkä vasta 16-vuotiaaseen poikaan, joka näytti hieman pelokkaalta, mutta komealta. Hänen suuri kyrpänsä oli jo täydessä tanassa hänen seurattuaan ensin rantakiviltä telmimistäni vedessä. Hän yritti peittää erektiotaan nostamalla polvensa koukkuun, mutta minua hän ei hämännyt. Muut miehet olivat saunassa ja olimme kaksin rannalla. Kävelin kohti häntä lanteet keinuen ja tartuin häntä kädestä. Hän ei vastustellut, vaan seurasi minua veteen. Nyt antaisin hänelle varsinaisen oppitunnin. Vesi tuntui lämpimältä ja hänen kovettunut kalunsa painui vatsaani vasten, kun halasimme. Tunnelma oli jo niin latautunut, että en jaksanut odottaa, vaan hyppäsin hänen lanteilleen ja rintani törmäsivät pehmeästi hänen kasvoilleen. Hänen komea kyrpänsä solahti helposti sisälleni ja tunsin todella täyttyväni, en voinut olla huokaisematta äänekkäästi. Liikuimme kevyesti ja rytmikkäästi tyynessä kesäisessä järvessä kuin olisimme sitä aina tehneet. Poika oli nuori, muttei selvästikään ensimmäistä kertaa pappia kyydissä tai sitten hän oli luonnon lahjakkuus. Kauhukseni näin serkkuni ja minun vanhan opettajani tulevan kauempana polkua alas rantaan, mitä hänkin täällä teki? Kiireessä huomasin, että veneillekin tarkoitetun laiturin reunan alle jäi tyhjä tila, ikään kuin katos. Ohjasin nuoren miehen sinne, mutta en tullut pois hänen sisältään. En olisi mistään hinnasta suostunut ottamaan sisältäni pois tuota ihanaa valtavaa kyrpää, joka sai koko ruumiini sähköiseksi.

Nyt tuo irstas ja humaltunut vanha ukko saapui laiturin päähän ja riemastui minut nähdessään.
– ”Kato Pirre, siitähän onkin jo aikaa.”

Minun piti yrittää olla kohtelias, olihan ukkeli myös vanhempieni ystäviä. Nousin kyynärpäitteni varaan laiturin päälle siten, että rintani jäivät laiturin reunan taakse ja nuori mies pysyi koko ajan sisälläni. Ukko ryhtyi jaarittelemaan ja minä vastasin yksitavuisesti ynähdellen yrittäen tukahduttaa nautinnon voihkaisujani. Onneksi hän ei kysynyt mitään, vaan tyytyi kertoilemaan omia juttujaan. Tunsin koko ajan upean männän takovan sisälläni ja en voinut olla hieman myötäilemättä hänen liikkeitään. Suustani purkautui väkisinkin pientä voihketta ja huokauksia, orgasmi oli jo aivan lähellä. Ukkeli havahtui pelästyneenä ja kysyi mikä minulle tuli. Orgasmin aallot hyökyivät ylitseni ja tunsin hänenkin purkautuvan rajusti sisälleni – huusin ääneen kuin pieni eläin. Romahdin veteen ja ylös tullessani kohtasin ukon pelästyneet kasvot. Hengästyneenä sopersin hänelle jotakin pahasta suonenvedosta ja nousin portaita ylös vedestä ja pyyhälsin saunaan. Näkipä ukkeli kerrankin nuorta lihaa. Saunassa ei ollut enää ketään ja jäin sinne odottelemaan tuota veteen jäänyttä nuorta miestä, sillä oppitunti oli vasta alussa.