Olimme äitini kanssa katsomassa hänen veljensä pojan (Markuksen, Ruotsin painimestari junior luokassa) painikilpailuja, näin Markuksen pitkästä aikaa. Olimmehan nähneet viimeksi 2 vuotta sitten, silloin hän oli pikku babyface, ei niin miehekäs kuin nyt. Ne hänen harjoittelusta hikiset rintalihakset, ne kiinteät pienet pakarat, miehiset ja kulmikkaat kasvot saivat veren kiertämään alapäässäni ja kroppani vääntelehtimään nautinnosta. Kun astuin ovesta sisään ja näin tuon komistuksen, mieleni teki potkaista muut kilpailijat kehältä ja heittää Markus sen keskelle ja asettua hänen päällensä hajareisin ja antaa sormieni vaeltaa hänen kiinteällä ja hikisellä kropallaan ja samalla hyväillä kiimaista pimpsaani hänen etumustaan vasten. Jumalauta! Olisin lauennut heti!

Sain koko 4 tuntia pidellä sormea suussani ja vain katsella häntä kun hän ympärilläni hääräsi numeroiden ja isänsä kanssa. Vanhempamme keskustelivat keskenään ja Markus venytteli vieressäni penkillä, minä katselin ja katselin.. silmäni vaelsivat hänen etumuksellaan joka oli kuin tarjottimella tiukan kilpailuasun ansiosta. Yhtäkkiä hän avasi kauniin pienen suunsa ja sanoi: ”Mitä kuuluu?” Emme ole Markuksen kanssa kovin läheisiä, näemmehän vain kerran kahdessa vuodessa joten sen voi ymmärtää miksi jutustelumme oli rajoittunutta. Kerroin lyhyesti kuulumiseni ja hän nyökkäsi vastaukseksi, sitten hän taas hävisi ihmisjoukkoon.

Olimme äitini kanssa käyneet tauon aikana tupakalla ja kun tulimme takaisin niin siinähän se Markus seisoi ovella verkkaneinensa komiasti! Hänelle istuu vaatteet kuin vaatteet. Äitini taisi huomata lattialla raahautuvan leukani ja kysyi: ”Onko kaikki hyvin? Haluaisitko juotavaa?” Pudistin vain päätäni ja sanoin: ”Missä täällä mahtaa olla vessat? Kysy Markukselta, pliiiiis?!” Näin Markuksen huitovan käsiään ja äiti päätään nyökkäillen, hetken päästä äiti tuli takaisin: ”Menet ovesta ulos ja kävelet suoraan ja sitten vasemmalle, pärjääthän?” Kävelin ovelle ja vielä kerran katsoin Markusta toivoen että hän edes kerran minua katsoisi. Oh my God! Hän katsoi minun perääni ja hymyili viekkaasti. Hämmästyin Markusta ja ajattelin ettei tuo ole mahdollista: ”Hän varmasti katsoi sitä toista kilpailijaa, olen varma..”, mietin itsekseni kun samalla kuljin vessaa kohti.

Riisuin mustaa lyhyehköä hamettani ja mustia pitsisiä stringejäni ja laskin vessanpytyn kannen alas ja istuin mukavasti sen päälle. Liruttelin siinä aikani ja sitten huomasin käsisuihkun vieressäni.. ”Leikkisinkö hetken, vai enkö..?” Pienen epäröinnin jälkeen ujutin suihkun alleni ja hyväilin sillä itseäni. Se tuntui taivaalliselta, mielessäni liikkui Markus ja ne hänen tiukat pökänsä. Koitin vastustaa himoani, mutta en voinut jättää sessiotani kesken. Suihku tuntui niin hyvältä että ääntelin hivenen liian äänekkäästi.. pidin toista kättäni suullani ja yritin vaimentaa ääniä. Olin juuri laukeamassa kunnes joku koputti ovelle. Paniikissa tiputin suihkun lattialle ja tipauttelin muitakin tavaroita ja koitin käheällä äänellä vastata: ”Kuka siellä?” Hiljaisuus, se merkitsi jotain. Ajattelin että joku pilaili kustannuksellani, mutta sitten joku yskäisi, se oli pojan yskäys. Menin aivan punaiseksi ja hätäännyin. Aloin pukea päälleni ja kerätä meikkejä lattialta kunnes joku taas koputti. Sitten hermostuin: ”Hetkinen! Kerään vain nämä.. jutut lattialta.” ..ja sitten tuo ihanan pehmeä nuori ääni läpäisi sydämeni: ”Camilla, oletko siellä? Markus täällä, avaa ovi.” Avasin oven horjuen ja naurahdellen: ”Mitä asiaa?” Yhtäkkiä Markus avasi oven voimalla ja selätti minut lattialle hellästi, mutta painiotteilla kaataen. Ovi mäiskähti kiinni.. Siinä se Markus, vuosia ihailemani poika seisoi, siniharmailla silmillään minua tuijottaen. En tiennyt mitä sanoa siinä lattialla.. tilanne oli aikas uusi ja pelottava, mutta samalla kuitenkin niin KIIHOTTAVA!

Markuksen tuntien niin hän ei ollut minkään suorantoiminnan miehiä joten hän vain jämähti ovelle. Odotin rajua päälletuloa, ehkäpä pientä painin poikasta. Luulin ensin että hän haluaa painia leikillään mutta hänen ilmeensä kertoi aivan muuta. Hän halusi MINUA. Olin yllättynyt. Ajattelin että minun siirtoni taitaa olla seuraavaksi joten rohkeasti ojensin käteni ja kehotin sormella Markusta luokseni. Markus laskeutui ylleni hitaasti, ..liian hitaasti. Otin häntä niskasta kiinni ja vedin hänet huulilleni. Ne lämpimät, pienet ja pehmeät huulet saivat minut sekoamispisteeseen, halusin lisää! Hyväilin hänen etumustaan antaumuksella ja suurilla silmilläni kehotin häntä riisuutumaan. Himoni oli liian suuri esteltäväksi enää. Markus kellahti vierelleni, nostaen lantiotaan saadakseen verkkarinsa päältään, housut jämähtivät lantion kohdalle.. hänen lekansa oli tiellä. Sitten hän ujutti miehekkään kätensä munalle ja otti sen esille. Miten valtava se olikaan. Ja hänellä ei ollut alushousuja! Himoni kasvoi entistä suuremmaksi, aloin unohtamaan muut kilpailijat ulkopuolella. Oli vain minä ja Markus ja tämä kauan odotettu hetki.

Markus asettui päälleni, hamettani vyötäisilleni nostaen. Pimpsani janosi tuota valtavaa rakkauden junaa sisälleen, se sykkisi ja litisi, tuntui kuin sieltä olisi tullut kaksi kättä ojentuen munaa kohti ja haluten vetää sen syvälle emättimeen. Markus huomasi sen ja ei aikaillut. Markus antoi terskansa ensin hyväillä klitoristani, työnteli sitä hiljalleen sisälleni, ..todella hitaasti, niin hitaasti että ehdin jo turhautua. Näin Markuksen kasvoilla pienen virneen joka hämmästytti minua aluksi, mutta selkisihän se: Markus otti peniksensä alkusentit ulos emättimestäni ja asetti terskansa suulle. Sitten hän survaisi itsensä voimalla syvälle minuun! Siinä hän antoi minun rauhoittua ja lepuutteli 20 senttistään sisälläni, se kiihotti. Katsoin Markuksen miehisiä, kehittyineitä kasvoja, muistelin aikojamme kun olimme pieniä. En olisi ikinä uskonut että minä ja Markus joskus naisimme naisten vessassa! Sitten aloin liikutella itseäni Markuksen lantiota vasten, tunsin kuinka hänen pussinsa hyväilivät pakaroitani. Tahti koveni. En pystynyt enää millään pitelemään suutani kiinni vaan huokailin äänekkäästi Markuksen korvaan samalla nuollen hänen korvaansa hellästi. Huomasin Markuksen kiihottuvan siitä ja pistin peliin lisää ruumiinosia, kuten kädet. Annoin käsieni hyväillä Markuksen kiinteitä pakaroita, hieroin niitä. Hän nautti siitä..

Käännyin ympäri ja menin polvilleni ja neuvoin Markusta tulemaan takaa sisääni. Hän teki kuten sanoin ja työntyi rajusti sisääni. Kummatkin äänähtivät helpottuneesti, tämä oli jotain mitä olimme odottaneet. ”Nai mua Markus, nai! Ota mut.. ooh, mun sonni..” Samalla kumarruin eteenpäin ja hyväilin hänen tiukkoja pallejaan pienillä sormillani. Näin että Markus piti siitä joten jatkoin, hyväilin palleja mutta samalla hyväilin hänen välilihastaan, siitäkin hän piti, hän rakasti! ”Oi Camilla, olet niin ihana, anna mun ottaa sua, ooh.. en olisi ikinä uskonut susta tällaista. Ihana serkku.” Hänen sanansa peittoutuivat litinään ja muihin eroottisiin ääniimme, ja huomasin Markuksen olevan lähellä. Nykäisin itseni Markuksen käsistä ja käännyin Markusta vasten ja kysyin: ”Haluan että laukeat suuhuni..” Markus nyökkäsi ja ojensi valtikkansa minulle. Hyväilin terskaa kielelläni pyöritellen sitä sen ympäri, välillä vetoja syvälle suuhun ja taas ulos. Näin sieltä alhaalta että Markuksellakin pyöri silmät päässä. Hymyilin ja jatkoin.

Emme olisi kummatkaan uskoneet että joku olisi keskeyttänyt aktimme kun vessahan oli niin piilossa ja muitakin vessoja kuulemma oli. Kuulimme koputusta: ”Camilla oletko siellä? Oletko nähnyt Markusta, hänen vuoronsa on kohta?” Hiestä märkinä nousimme lattialta ja koitin yskäistä limat kurkusta ja vastata: ”Niin – köh – mitäh?” Äiti: ”Tule heti ulos sieltä vessasta.” Minä: ”Ihan kohta, äiti mene pois, ..mä tulen ihan kohta!” Hermostunut äänensävyni sai äidin kaikkoamaan. Pyyhkäisimme Markuksen kanssa hiet naamalta ja puimme päällemme. Markus halasi minua ja antoi pikkusuukon: ”Tämä oli ihanaa..” Halasin Markusta: ”Tulen käymään luoksesi Ruotsiin PIAN!” Sitten Markus raotti ovea ja poistui miesten huoneeseen kun huomasi reitin selväksi. Itse kävelin vanhempiemme luokse jossa he olivat koko sen 15min tauon aikana seuranneet pikkupoikien kamppailuja. Katseet ihmisillä olivat pitkiä, tai siltä se ainakin tuntui. Hymyilin vain takaisin ja istahdin tuolille. Sitten Markuksen isä tuli luokseni: ”Te kuulemma lähdette pian kotia, mutta ei hätää, me tulemme Markuksen ja Sirpan kanssa perässä.. nähdään!” Punaisena nyökkäsin ja halasin enoani: ”Nähdään.”

Ja niin sitä nähtiinkin meillä.. mutta siitä ei sen enempää *wirn* Sen voin sanoa että seksi ei voi siitä paremmaksi muuttua..