Jatkoa kertomukseen Kun pojat maksoi vuokran luonnossa osa 1

Olin jo muutaman kerran käynyt perimässä vuokrat parikymppisiltä opiskelijapojilta Karilta ja Mikaelilta. Olin oppinut ajoittamaan käyntini perjantai-iltoihin ja poistuin poikien luota seuraavana päivänä tyydytettynä ja naituna.

Olin taas menossa poikien luo kun tapasi Karin jo porraskäytävässä ja hän sanoi luvassa olevan jotain uutta. Ja kaikki videoitaisiin jos suostuisin. Suostuin tietämättä mitä tuleman piti.

Menimme asuntoon ja siellä Kari jo odottelikin kahden isotissisen nuoren naisen kanssa ja hetken kuluttua mukaan liittyi vielä kaksi miestä. Pojat tarjosivat minulle taas tuttuun tapaan konjakit ja nautiskellessani tunsin toisen näistä uusista miestuttavuuksista tunkevan kätensä reisieni väliin ja tunkevan sormensa pilluuni.

Olin kostunut jo hississä ja mies huomasi miten asiat olivat. Muitta mutkitta hän nappasi kietaisuhameeni auki, otti alapääni paljaaksi ja kaatoi minut pöydälle selälleni. Saman tien paksu kulli tunkeutui sisääni ja tunsin miten mies aloitti armottoman panemisen. Tajusin, että joku riisui jo puseroani ja kaksi käsiparia riisui rintaliivejäni. Tunsin miten kaksi pehmeää suuta tarrautui nännehini ja alkoi imeä. Ensin hellästi ja lopulta niin että sain jo imutuksesta ensimmäisen orkun.

Vasta silloin tajusin että rintojani imivät nuo tytöt joita taas panivat takaapäin vuokralaiseni. Tilanne oli niin rivo, että kiihotuin lisää ja anelin vielä vapaana ollutta miestä tulemaan suuhuni. Mies asettui päälleni siten että sain hänen kalunsa imutukseen. Samassa tunsin miten pillussani meuhtonut mies purskautti spermansa sisääni ja jatkoi runnomistaan vielä senkin jälkeen.

Rintojani runneltiin yhä kovemmin kun tytöt saivat orkut ja samantien tulivat myös pojat. Mies reisieni välistä oli vetäytynyt minusta ja tajusin imuttamani miehen kumartuvan vähän eteenpäin pystyäkseen ottamaan hänen kalunsa suuhunsa. Katselin tuota uskomatonta näytelmää alapuolelta. Samassa tunsin kielen tunkeutuvat pilluuni ja alkavan lutkuttaa ja imeä sairaan ihanasti.

Toinen tytöistä touhusi jalkojeni välissä ja näin seinällä olleen peilin kautta että häntä pani anukseen Kari. En enää tiennyt mihin olisin katseeni kääntänyt, niin paljon tapahtui. Monen ihanan kieliorkun jälkeen Kari kysyi haluaisinko kunnon kerrosleivän. Tietysti halusin. Niinpä Mikaen työntyi yhdellä työnnöllä sisääni, tässä vaiheessa olimme vaihtaneet tukevaan lepotuoliin, häneen työntyi toinen vieraista miehistä, sitten tuli seuraavaksi kerrokseksi Kari ja viimeiseksi toinen vieras mies.

Huokailin, että tämähän on kuin Emmanuellesta paitsi että minulla on neljä miestä. En enää tiedä montako orkkua saimme, ja voitte uskoa että orgioissa meni tällä kertaa koko viikonvaihde. Kun nälkä iski tilasimme pizzoja ison kasan ja ohimennen viettelimme myös nuoren pizzakuskin. Mutta se on jo oma juttunsa…