Me istuttiin rivissä lauteilla, mä ja mun neljä ystävää. Meitä oli kolme jätkää ja kaks muijaa. Viinaa oli kulunu illan aikana kiitettävästi, mutta ei kuitenkaan liikaa.

Mä istuin reisi vasten Jarin reittä ja nojasin olkapääni Ramin olkapäähän. Yhtäkkiä Rami laski kätensä mun reidelleni. Mä en kiinnittäny siihen mitään huomioo, oltiinhan me ennenki oltu tälläi saunassa ja oltiinhan me ennenkin toisiimme koskettu. Mä en huomannu mitään varottavaa ennen ku Ramin käsi alko liikkua pikkuhiljaa ylöspäin. Mä katsoin Jaria, että oliko se huomannu mitään. Se tuijotti mua kiimanen katse silmissään. Ensin mä pelästyin, mutta aloin sitten nauttia tilanteesta, kaks miestä ja minä. Ja vielä se, että tiesi Sannan ja Mikon olevan siinä vieressä, kiihotti mua lisää.

Mä aloin olla jo aika märkä, vaikka Ramin käsi ei ollu ehtiny perille asti. Mä huomasin Jarin mielettömän kyrvän kohonneen sojottamaan navan eteen. Se oli isompi ku mitä mä olin ikinä edes kuvitellu ja mä tunsin mieletöntä halua koskee siihen. Varovasti mä hivutin käteni Jarin syliin ja laskin käteni sen vahvalle, suonikkaalle kyrvälle. Samassa Ramin käsi löysi tiensä mun märkään vittuuni. Ensin se tutki hiukan posliinista häpykumpua ja sukelsi sitten mun sisälleni. ”Sulla on ihana posliinivittu. Niin ihanan märkä ja kuuma. Mun kiimanen narttu…” Rami kähisi mun korvaan. Sen sanat sai mut valumaan entistä enemmän kiimanesteitäni, ja musta kuulu tajuton litinä Ramin sormien seikkaillessa mun sisällä.

Mä runkkasin Jarin kyrpää samalla kun Jari puristeli mun rintoja. Mä katsoin Sannaan ja Mikkoon päin, mut ne oliki hävinny. En tiedä missä vaiheessa, mutta parempi niin. Rami siirty polvilleen alemmalle lauteelle ja hetken aikaa vaan katteli ja haisteli mun pilluani. Yhtäkkiä mä tunsin Ramin taitavan kielen mun märässä pillussani. Mä värisin nautinnosta Ramin nuollessa mun vittua ja Jarin imiessä mun rintoja, kaulaa, korvia… Pian mä sain ensimmäisen orgasmin, joka oli varmaan kaikista suurin ja mahtavin mitä ikinä ennen.

Jari käänsi mut lauteiden viereen niin, että mä nojasin vatsani lauteisiin ja mun perseeni oli kokonaan sen ihailtavana. Se katseli ja katseli, kunnes yhtäkkiä mä tunsin sen järkyttävän ison kyrvän sisälläni. Se hankas mun vittuni seiniä niin ihanasti, että toinen orgasmi ei ollu kaukana. Kun mä sitten huomasin että Rami oli laskeutunu mun ja lauteiden väliin ja nuoli ja imi mun klitoristani niin että kiimanesteet roisku, mä laukesin uudelleen, vielä mahtavammin mitä ensimmäisellä kerralla.

Sitten Rami halus vuorostaan naida mua ja asettu mun taakse. Me oltiin Ramin kans ennenkin naitu, joten mä tiesin millainen nautinto oli tulossa. Rami nai mua kovaa, niin kovaa kun vaan pysty ja kähisi himon karhentamalla äänellä kun korvaani ”vitun huora, mä nain sun posliinivittus pilalle. Mä nain sua koko yön, niin ettet sä pysty aamulla edes nouseen sängystä. Olet mun oma kireepilluinen huora, mun ikioma yksityinen narttu… Sulla on niin ihanan kuuma ja luikas vittu…” Mä katsoin mitä Jari tekee. Se veti käteen katsellessaan meitä. Jari ja Rami purkautivat samaan aikaan.