Olin vanhempieni kanssa kesämökillämme isäni synnynseudulla. Olin tuolloin 18 vuotias ikäisekseni hyvin kehittynyt nuori nainen. Silloinen poikaystäväni oli tietysti kovasti mielessä ja olinkin tosi pettynyt kun äitini ei sallinut minun jäädä kaupunkiin siksi pariksi viikoksi jonka vanhempani olivat päättäneet mökillä oleilla. Mielestäni mökillä ei ollut mitään tekemistä mutta tällä kertaa kohtalo puuttui peliin vaikkakin aika odottamattomalla tavalla.

Eräänä iltana isäni veli Pekka tuli käymään mökillämme saunaan. Pekka oli vähän yli 40 v. mies joka piti kotitilaansa lähellä mökkiämme. Olin viettänyt paljon kesiäni Pekan maatilalla ja Pekka oli aina ollut minulle hyvin läheinen ja olin jostain syystä pitänyt hänestä kovasti. Nytkin hän nappasi minut syliinsä ja kehui kuinka viehkeä neito minusta oli kasvanut. Ihan nänneissä nipisteli kun hänen leveä rintansa painui rintojani vasten. Olin jo muutaman päivän ollut aika kiimoissani ja joutunut itseni tyydyttämään aitan hämärässä jossa nukuin kuvitellen seksiakteista poikaystäväni kanssa. Istuin kuuntelemaan isäni ja Pekan tarinoita miesten samalla juodessa jotakin drinkkejä. Äitikin avasi viinipullon ja tarjosi minullekin.

Jossakin vaiheessa iltaa kävimme äidin kanssa saunassa ja sitten menivät miehet. Saunan jälkeen istuimme syömään. Minua alkoi kuitenkin pissattaa ja sanoin lähteväni käymään käymälässä. Koska käymälä oli melko kaukana en viitsinyt kävellä sinne vaan kyykistyin muutaman pusikon taakse. Näin oksien raosta pihalle jonne ilmestyi Pekka. Hän lähti kävelemään minua kohti samalla avaten sepalustaan. Hän pysähtyi minusta noin kymmenen metrin päähän ottaen vakaan haara-asennon ja kaivaen elimensä esiin. Ja millaisen elimen!

Siitin roikkui ainakin 20 cm pitkänä, paksuna pötkönä Pekan käden ohjatessa samalla kullankeltaista virtsasuihkua männyn juurelle. Minä suorastaa valahdin märäksi , niin kiihottava näky oli. Kulli oli ainakin kaksi kertaa niin suuri kuin poikaystävälläni. Olin hiiren hiljaa paikallani ja näin miten Pekka ravisteli viimeiset tipat elimestään ja tunki sen sitten takaisin housuihinsa.. En voinut mitään mutta himoitsin tuota parrua siitä hetkestä. en vain tiennyt miten pääsisin Pekan kimppuun.. Palasin sisälle ja jatkoimme seurustelua. Miehet alkoivat olla aikalailla humalassa ja myöhään yöllä Pekka sanoi lähtevänsä kotiin. Äitini yritti estellä kun Pekka oli niin humalassa. Valoisa kesäyö kun oli niin tarjouduin saattamaan Pekan kotiportille. Äiti edelleen vastusteli mutta sanoin että kyllä minä miehen kotiin hoidan.

Pääsimme ensimmäisen mutkan taakse kun Pekka kompastui polulla olleeseen puun juureen vetäisten minutkin mukanaan. Kaaduin hänen päälleen siten että naamamme osuivat kohdakkain ja ehkä nauttimani viininkin rohkaisemana suutelin Pekkaa. Huh. huh tyttö, mitäs tämä on Pekka tuumasi suudelman jälkeen. Teki vaan mieli sanoin. Pekka tarttui vahvoilla käsillään käsivarsiini ja suuteli minua uudelleen. Taitaa tytön tehdä miestä mieli Pekka tokaisi. En vastannut mitään vaan vein käteni Pekan haaroihin ja puristin tuota jumalaista kalua housujen läpi. Tästä Pekka riehaantui niin että siinä männynneulaset lenteli kun hän riisui minut alasti. Vähän pelotti että äänemme kuuluu mökille ja sanoinkin Pekalle että siirrytään vähän kauemmaksi. Kaappasin vaatteet kainaloon ja vetäisin Pekan mukaan Löysimme sopivan sammaloidun paikan pienen matkan päästä.

Kävin polvilleni Pekan eteen joka pikkusen huojuen seisoi edessäni. Tartuin housujen vetoketjuun ja vedin sen alas. Käteni kaivautui housujen sisään ja löysi sieltä jo puoliksi kovettuneen elimen. Vetäisin sen ulos. Kuinka komea se olikaan. Terska oli kuin tatti mahtavan varren päässä. Olin niin kiihottunut että halusin tuon mahtavan elimen heti sisääni. Kävin sammalikkoon selälleni ja vedin Pekan polvilleen reisieni väliin. Hän asetti varoen hepin kiimasta turvonneille häpyhuulilleni ja alkoi painaa. Vaikka pilluni suorastaan valui kosteutta niin tuo valtava terska ei meinannut millään mahtua sisääni. Pikkuhiljaa se kuitenkin eteni kunnes lopulta tunsin miten terska painoi jo kohtuani. Tunsin kädellä että kalu ei ollut edes pohjassa ja pyysinkin Pekkaa olemaan varovainen kun hän aloitti hiljaiset edestakaiset työnnöt. En koskaan ollut tuntenut itseäni niin täytetyksi kun silloin. Tuo paksu elin souti yhä uudestaan ja uudestaan pilluni perukoille. Lopulta tähdet tanssivat silmissäni ja tunsin elämäni orgasmin olevan tulossa. Pekka taisi myös tuntea sen koska kiihdytti liikkeensä raivokkaaksi nainniksi.

Koitin pidätellä huutoani orgasmin tullessa kun samalla tunsin Pekan kyrvän sykähdykset sen sylkiessä mahtavan spermaryöpyn pilluni syövereihin. Melkoisen ajan jälkeen avasin silmäni ja näin Pekan hymyilevät kasvot ja kuulin hänen sanovan että kylläpäs teki hyvää tuollainen nuoren naisen pimppa johon minä vastasin että kyllä teki hyvää myös tuollainen kokenut mies. Siinä sammalvuoteella rakastelimme vielä uudestaan. Aamuyöstä hiivin hiljaa aittaani ja kyllä äiti vähän ihmetteli seuraavana päivänä kun kävelin vähän arastellen. Kerroin hänelle vähän kompastuneeni yöllä Pekkaa kotiin talutellessani. Tuon tapahtuman jälkeen olen ollut aika innokas mökkeilijä ja oikeastaan seksi myös poikaystäväni kanssa on ollut entistä parempaa. Vaihtelu virkistää siis.