Olin jo pitkään saanut tyydyttää itse itsen i- nykyisestä miehestäni kun siihen ei ollut. Eräänä päivänä sain viestin ex-mieheltäni. Suuressa kiimassani vastasin hänelle haluavani sisääni suurta kyrpää – tiesinhän että hänellä sitä oli. Mies oli kiihkeä ja estoton, kirjoittelimme toisillemme kiimaisia viestejä ja monta kertaa sain kuulla kuinka mies laukesi, puhelin korvallani huohotin ja tyydytin itseäni. Viimein koitti päivä jolloin tapasimme. Olimme sopineet saapuvani hänen kotiinsa aamulla, kesken työkiireiden. Kuinka ihanaa olikaan ajatella paksua ja sykkivää kyrpää!

Saavuin hänen asuntonsa ovelle. Ovikello soi ja mies tuli avaamaan. Katseeni tavoitti alastoman vartalon, ja minua vastassa oli suuri ja kiimainen, seisova kyrpä. Hengähdin syvään ja laskin laukkuni maahan, katseen viipyessä miehessä. Mies tuli kiinni minuun ja alkoi suudella yhä vaativammin. Hän riisui paitani, kosketteli ja puristeli rintojani jotka yhä olivat rintaliivieni peitossa. Viskattuaan paitani lattialle hänen kätensä siirtyivät housuihini. Repien ja raastaen hän avasi ne – minun huohottaessa ja voihkiessa. Hän pyöritteli housujen alta paljastuvaa pyöreää ja pehmeää takapuoltani. Lopulta päälläni olivat leopardikuvioiset rintaliivini ja stringini. Kiihkeästi suudellen mies kantoi minut sänkyynsä. Katsoimme toisiamme silmät kiiluen, suuren kiihkon vallassa hän riisui loputkin vaatteeni ja tarttui rintoihini nuollen sekä näykkien niitä. Minä huohotin ja kuljetin käteni alaspäin kosketellen itseäni.

Lopulta mies siirtyi alemmas, lipoen kielellään alavatsaani. Voihkaisin kun hän kuljetti kielensä klitorikselleni, pyörittäen ja näykkien sitä hampaillaan. Hän työnsi kielensä syvälle pilluuni liikutellen sitä edestakaisin. Huusin ja kiemurtelin – halusin vain saada hänen suuren kalunsa sisälle sykkivään pilluuni. Mutta mies ei antanut, hän katsoi nuollessaan minun kiihkoani, ja juuri kun olin saavuttamaisillani kiihkon huipun, hän lopetti. Aukaisin silmäni ja kuulin hengitykseni kiihtyneen tahdin. Katsoin miestä, joka kiusasi minua. Anelin häntä, ja viimein hän työnsi upean kalunsa sisääni. Huusin ja voihkin, mies katsoi minua ja kehui upeaa pilluani, sitä kuinka ihanan sykkivä ja märkä se oli.

Katsoimme toisiamme miehen samalla kiristäessä tahtia – työnnöt voimistuivat ja tunkeutuivat pilluni pohjaan saakka. Huohotimme ja kiihotimme toisiamme puhumalla yhteisestä fantasiastamme, siitä kuinka hän saisi painaa minua, vaaleaa ja hentoa naista, yhdessä tumman ja isokyrpäisen neekerin kanssa. Työntäessään upeaa kyrpäänsä yhä kiihtyvään tahtiin sisään märkään pilluuni, hän pyöritti klitoristani sormilla. Minä vavisin ja tunsin orgasmin huipun lähestyvän, halusin lisää ja nopeammin tätä kuumaa kalua sisääni!

Viimein tajuntani hämärtyi, saavuttaessani maailmankaikkeuden säihkyvimmän orgasmin. Pilluni supisteli ja mies jatkoi työntöjään. Katsoin hänen nautintoansa ja näin että huippu oli lähellä. Vein sormeni klitorikselleni ja keinutin lantiotani työntöjen tahtiin. Halusin saada tämän miehen huutamaan nautinnosta, ja halusin nähdä sen. Liikutin lantiotani yhä kiihtyvällä tahdilla ja lopulta tunsin miten kuuma sperma valui sisääni. Huohotimme molemmat toistemme hikisiä vartaloita vasten ja kuten arvata saattaa, emme kauaakaan antaneet toistemme levätä, vaan aloitimme alusta – ja tällä kertaa mies kokeili myös toista reikääni…